womensecr.com
  • Spel för schoolboys Handboll

click fraud protection

Spelet spelas både i hallen och på öppna områden. Den mottagna fält dimensionerna 20x40 meter, men i skolan ställer in det kan minskas, under bibehållande av den konventionella utformningen( fig.).

Gate Hall( 2X3 m) kan ersättas med en specialgjord sköld inskriven med de färgade fyrkanter indikerar de mest utsatta platser.

Spelet innebär två lag bestående av sex utespelare( försvarare och framåt) och en målvakt. Volleyboll bollen mindre och har en vikt på 350-400 g Till att börja med kan du använda en tändare, gummiboll. För att delta i tävlingen måste laget vara i form av olika färger med logotyp och siffror på T-shirts och shorts.

Under bilaterala spel varje lag försöker kasta bollen i motståndarens mål. Apparater attack består av att fånga och bollar och skott på mål, utan att gå utanför den halvcirkelformade sex meterslinjen.skyddsutrustning är förmågan att fånga bollen, utan att bryta mot reglerna för att blockera angriparen slå sin boll. Målvakt kan hålla bollen med händerna och fötterna, kasta bollen i spel.

instagram viewer

Alla handlingar med bollen är endast tillåtna med händer. Varaktighet av spelet 60 minuter för vuxna( män) och 40 min( hona) med en paus mellan halvorna av 10 minuter. I barnens tävlingar spelat tre halv: Girls 10 + 110 + 15 minuter, pojkar 15 + 15 + 20 min. Efter första gången ges minuters paus, efter det andra kommandot vila 10 minuter. Byte av första och andra halvorna är inte tillåtna( i officiella tävlingar skolbarn), utom i de fall då någon av de skadade spelarna. För elakhet kan spelaren avlägsnas från fältet.

Under spelet för brott mot reglerna i bollen( springa med bollen i händerna), fel lås, boll förlust, out-of-bounds, bollen ges till motståndarlaget för ett kast till sidlinjen. I varje halva

lärare( tränare) kan ta en minut paus. Om det i denna tid någon från spelarna som betjänar en två- eller fem minuters straff, tilldelas för en avsiktlig råhet, sedan en timeout vid den tidpunkt då straffet inte reflekteras.

Under tävlingar mellan klasser eller skolor( "snabb boll") för det vinnande laget får två poäng för oavgjort -En punkt för nederlag - noll poäng.