womensecr.com
  • Spill for schoolboys Håndball

click fraud protection

Spillet spilles både i hallen og på åpne områder. De aksepterte dimensjonene på feltet er 20 x 40 m, men i forholdene til skolen kan den reduseres, og den konvensjonelle merkingen holdes( fig.).

Porten i hallen( 2X3 m) kan byttes ut med et spesialdesignet skjold, som har fargede torg som angir de mest sårbare stedene.

Spillet omfatter to lag, bestående av seks felt spillere( forsvarere og angripere) og en keeper. Ballen er mindre volleyball og har en vekt på 350-400 g. For nybegynnere kan du bruke en lettere gummi ball. For å delta i konkurranser må lagene ha en annen farge med emblemet og tallene på T-skjorter og shorts.

I ferd med toveisspillet forsøker hvert lag å kaste ballen inn i motstanderens mål. Angrepsteknikken består i å fange og overføre ballen og kaste på målet uten å gå inn i halvcirkelformet seks meter linje. Forsvarsteknikken består i evnen til å fange ballen uten å bryte reglene, blokkere angriperen og slå ballen ut av ham. Målvakten kan holde ballen med hendene og føttene, kaste ballen inn i spillet.

instagram viewer

Alle handlinger med ballen er kun tillatt med hender. Spillets varighet for voksne er 60 minutter( menn) og 40 minutter( kvinner) med en pause mellom halvdeler på 10 minutter. I barnekonkurranser spilles tre halvdeler: jenter 10 + 110 + 15 min, gutter 15 + 15 + 20 min. Etter første halvdel blir det gitt en minuttspause, etter at andre lag hviler i 10 minutter. Bytter i første og andre halvdel er ikke tillatt( i offisielle konkurranser av skolebarn), bortsett fra tilfeller der en av spillerne vil bli skadet. For uhøflighet kan spilleren fjernes fra feltet.

I løpet av spillet for brudd på reglene i ballen( kjører med ballen i hendene), feil blokkering, tap av ballen som gikk utover feltet, blir ballen gitt til motstanderne for innkast på grunn av sidelinjen.

I hver halvdel kan læreren( treneren) ta en liten pause. Hvis en av spillerne på dette tidspunktet betjente en to- eller fem-minutters straff, utpekt for forsettlig uhøflighet, blir ikke tidsavbrudd for bøydens tid reflektert.

Når du utfører konkurranser mellom klasser eller skoler( "Swift Ball") for å vinne laget, mottar du to poeng, for et uavgjort-ett poeng, for nederlaget - nullpoeng.