womensecr.com
  • Peli koululaisille Käsipallo

click fraud protection

Peliä pelataan sekä salissa että avoimilla alueilla. Kentän hyväksyttävät mitat ovat 20x40 m, mutta koulun olosuhteissa sitä voidaan pienentää pitämällä tavanomaiset merkinnät( kuva).

Gate Hall( 2x3 m) voidaan korvata erityisesti tehtyjä Shield kaiverrettu värillisiä neliöitä osoittaa haavoittuvimpien paikoista.

Peli sisältää kaksi joukkuetta, joissa on kuusi kenttäpelaajaa( puolustajat ja hyökkääjät) ja yksi maalivahti. Pallolla on vähemmän lentopalloa ja paino on 350-400 g. Aloittelijoille on helppo käyttää kumipalloa. Osallistumiseen kilpailuihin joukkueilla on oltava erilainen väri, jonka tunnukset ja numerot T-paidoilla ja shortseilla.

Kaksisuuntaisessa pelissä kukin joukkue pyrkii heittämään pallon vastustajan päämäärään. Hyökkäyksen tekniikka koostuu pallon tarttumisesta ja välittämisestä ja heittäytyy päämäärään menemättä puoliympyrän kuuden metrin riviä.suojautuminen on kyky siepata pallo, rikkomatta sääntöjä estää hyökkääjä lyö hänen pallo. Maalivahti voi pitää palloa kädellään ja jalkoineen, heittää palloa peliin.

instagram viewer

Kaikki palloa koskevat toimenpiteet sallitaan vain kädet. Pelin kesto aikuisille on 60 minuuttia( miehet) ja 40 minuuttia( naiset) ja tauko 10 minuutin puolikkaiden välillä.Lasten kilpailuissa pelataan kolme puolta: tytöt 10 + 110 + 15 min, pojat 15 + 15 + 20 min. Ensimmäisen puoliskon jälkeen annetaan minuutin tauko, kun toinen joukkue lepää 10 minuuttia. Vaihtaminen ensimmäinen ja toinen puolisko ei ole sallittua( virallisissa kilpailuissa koululaisten), paitsi silloin, kun jokin loukkaantuneita pelaajia. Sinnikkyyden vuoksi pelaaja voidaan poistaa kentältä.

Vuoden peli rikkomisesta sääntöjä palloa( käynnissä palloa käsissään), väärän lukko, pallo menetys, out-of-bounds, pallo annetaan vastustaja varten heittää sivurajan.

Opettaja( valmentaja) voi kestää puolen minuutin välein. Jos tällä kertaa joku pelaajista palvelevan kaksi- tai viiden minuutin rangaistus, myönnetään tahallinen karheus, sitten aikalisän aikaan rangaistus ei näy.

kilpailuissa luokkien välillä tai koulujen( "nopea pallo") ja voittajajoukkue saa kaksi pistettä tasapeli -Yksi pisteen, tappion - nolla pistettä.