womensecr.com
  • Spil til schoolboys Mini-basketball

click fraud protection

I hjertet af mini-basketball er en moderne basketball, tilpasset til børn 8-11( 8-9 år i den første gruppe, 10-11 år, anden).Matcher til minikampbold holdes mellem to hold af fem spillere( ud over fem reserve, som kan være i hvert hold).Målet med hvert hold er at smide så mange bolde ind i modstanderens kurv som muligt, samtidig med at spilets regler overholdes.

Area basketballkamp( fig.) Er et rektangel med en længde på 26 m og en bredde på 14 m. Den nedre kant af skærmen er i en højde på 2 m til 35 cm fra stedet niveau. Bredden af ​​skjold 120 cm, højde 90 cm. Højden af ​​ringen 2 m fra gulvet 60 cm, diameter på 45 cm. De spillere af et hold skal have samme form med numrene på ryggen og brystet. Forudsat at den angivne del af markeringen er observeret, er de mindste dimensioner af webstedet tilladt.

Spillet består af to intervaller på 20 minutter, hvorfra der gives en ti minutters pause. Hver halvdel er opdelt i to ti minutters perioder med en obligatorisk pause på 2 minutter. Hver holdspiller skal deltage i spillet i mindst en ti minutters periode.

instagram viewer

Hvis bolden rammer kurven, tildeles to point til holdet, hvis bolden smides med et friløb - et punkt.

Reglerne i spillet adskiller sig ikke væsentligt fra dem, der accepteres i basketball for voksne.bolden med begge hænder, genoptage ledelse, efter bolden er blevet forsinket af en eller to hænder( dobbelt drible) Du må ikke ramme bolden med knytnæve eller foden, at gøre med bolden mere end to trin, tage foden fra gulvet under sving, til at lede. Du kan ikke blive mere end 3 sekunder i en tre-sekunders zone, når holdet ejer bolden. Holdet i besiddelse af bolden er forpligtet til at rulle til kurven inden for 30 sekunder. Bolden skal være introduceret til spillet i 15 s, hvis gået ud over grænsen af ​​eller efter indtastning af ringen( den tid tælles efter at have modtaget bolden fra dommeren).

Holdet mister bolden for ovenstående overtrædelser. Han er smidt ud på grund af sidelinjen på det sted, der er udpeget af dommeren.

En personlig fejl anses for overtrædelser begået af spilleren i kontakt med fjenden. En spiller, der har begået fem personlige fejl, er udelukket fra spillet til slutningen.

Med en simpel( utilsigtet) personlig fejl bliver bolden kastet ind bag baglinjen nær overtrædelsesstedet. Hvis overtrædelsen er tilsigtet, giver dommeren ret til offeret til at udføre to frie kast. Straffe skud er ikke tildelt, hvis spilleren angriber kuglen og kaster bolden( en personlig fejl tælles).For åbenlys uhøflighed kan spilleren fjernes fra feltet til slutningen af ​​spillet med den rigtige udskiftning.

Det er vigtigt at overvåge opfyldelsen af ​​de frie kaste betingelser, som spilleren skal udføre inden for 5 sekunder efter at have modtaget bolden fra dommeren. Kasteren har ikke ret til at gå videre, før bolden rammer skærmen eller ringen. Spillere, der er placeret langs den trapezformede frikast( ved siden af ​​en plads i bestyrelsen på begge sider besætte den defensive spiller) har ikke adgang til at komme ind på området for frikast, indtil bolden rører ringen eller bestyrelsen.

dommerpanelets i mini-basketball er som regel, at dommeren på banen, dommeren-sekretær for( har førende gennem spillet, registrering spillerne kastet bolde, og den erstattede spiller), og tidtageren, der styrer spillet og underrette dommeren om tidspunktet for hver periode ende.

organisere en mini-basketball i skole, du kan ikke kun reducere den almindeligt accepterede størrelsen af ​​sitet, men også størrelsen af ​​brædderne og højden af ​​kurvene på gulvet, der vil hjælpe børn uden besvær erhverve de rette tekniske færdigheder. Da mini basketball ikke kræver sejr hos et af holdene, kan kampen ende i uafgjort.

dommer kan være lempelig for overtrædelser, der ikke påvirker det videre forløb af spillet og sætte gerningsmanden i en fordelagtig position. Regel 3c kan for eksempel kun tælles, hvis der er en meget høj spiller og forsætligt opholder sig i tre-sekunders zonen i forventning om bolden. Dette gælder også for regel 30 c.