womensecr.com
  • Spil til schoolboys Håndbold

click fraud protection

Spillet spilles både i hallen og på åbne områder. De accepterede dimensioner af feltet er 20X40 m, men under skolens forhold kan det reduceres, idet den konventionelle markering holdes( Fig.).

Porten i hallen( 2X3 m) kan erstattes med et specialfremstillet skjold, som har farvede firkanter, der angiver de mest sårbare pletter.

Spillet omfatter to hold bestående af seks felt spillere( forsvarere og angribere) og en målmand. Bolden er mindre volleyball og har en vægt på 350-400 g. For begyndere kan du bruge en nemmere gummi bold. For at deltage i konkurrencer skal holdene have en anden farve med emblem og tal på T-shirts og shorts.

I færd med tovejsspil søger hvert hold at kaste bolden ind i modstanderens mål. Apparater angreb består af fangst og føre bolden og skud på mål, uden at gå ud over den halvrunde seks meter line.værnemidler er evnen til at opfange bolden, uden at bryde reglerne for at blokere angriberen banke sin bold. Målmanden kan holde bolden med hænder og fødder, kast bolden i spillet.

instagram viewer

Alle handlinger med bolden er kun tilladt med hænder. Spillets varighed for voksne er 60 minutter( mænd) og 40 minutter( kvinder) med en pause mellem halvdele på 10 minutter. I børnekonkurrencer spilles tre halvdele: piger 10 + 110 + 15 min, drenge 15 + 15 + 20 min. Efter den første halvdel er der givet et minutspause, efter at holdet ligger i 10 minutter. Udskiftning af første og anden halvdel er ikke tilladt( i de officielle konkurrencer af skolebørn), undtagen i tilfælde, hvor en af ​​de skadede spillere. For uhøflighed kan afspilleren fjernes fra feltet.

I løbet af spillet for overtrædelse af reglerne i bolden( der kører med bolden i hænderne), den forkerte lås, bold tab, out-of-bounds, er bolden givet til det modsatte hold til et indkast på sidelinjen.

I hver halvdel kan læreren( træner) tage et minuts pause. Hvis i denne tid en person fra spillerne betjener en to eller fem-minutters udvisning, tildeles for en bevidst ruhed, så en timeout på det tidspunkt, straffen er ikke afspejlet.

Under konkurrencer mellem klasser eller skoler( "hurtig kugle") for det vindende hold får to point for en uafgjort -En punkt, for nederlag - nul point.