womensecr.com
  • Petrooleumide tervenemisomadused

    Üllatuslikult suurendab petrooleumi ravimite omadused märkimisväärselt tavalist savi. Kahjuks pole tänapäeval veel piisavalt uuritud savi-petrooleumiühendit. Kuigi üksikult on selle paari iga komponenti juba palju teavet. Esimene asi, mis on teada: savel on väga tugevaid antibakteriaalseid omadusi - isegi vana-egiptlased kasutasid seda häälestamiseks.

    ASUSTASED

    Füüsikaline savi on väga lihtne. See väga peene kiviosakestest kipuvad kihiline tüüpi mineraale põldpagu kortsunud ja leotatakse veega ja täiendavaid soolasid, rõhk maandub moodustatud

    tihe moodustised mille kiud-, plaatjate või isegi tarindi. Vesi seguneb, savi muutub plastikuks, pehmeks ja kleepuvaks, see võib moodustuda, seda saab kujundada ja saada erinevaid tooteid.

    See on osakeste suurus - kõige olulisem savi omadus, mis määrab selle paranemise ja tervenemise efektid. Asjaolu, et väga väikese suurusega iga osake savi on väga adsorptiivset pind - 80-800 m2 / g savi sõltuvalt seda tõugu, millest moodustunud savi, st ala osakesi üks gramm savi tolmu - heade lame aeda8 hektari suurune maatükk. Sellel tohutul pinnal jätkuvad pidevalt füüsikalised ja keemilised protsessid komponentide vahetamiseks savi enda sees ja ümbritseva ruumiga savi vahetamiseks. Need põhinevad kogu savi protsessil.

    buy instagram followers

    Keemiliselt on savi alumiiniumsilikaat, milles mõned alumiiniumi-ioonid asendatakse teiste metallidega. Raua ja magneesiumi silikaate peetakse sageli lisandina. Sõltuvalt hulk neid "võõra" ioone savi eksponeerib erinevaid keemilisi ja füüsikalisi omadusi - küllastumine veega, plastilisus, adsorptsiooni, ja palju muid funktsioone.

    Sõltuvalt sellest, milline rock pärineb savist ja kuidas toimub selle edasine "arendus", omandab savi mitmesuguseid omadusi ja võib olla erinevates värvides. Mõningad mineraalides esinevad metallisoolad ja seejärel mullast mööda värvitakse see värvidega, millega oleme harjunud. Kõige tavalisemad on: tavaline kollane savi, savipunane, valge, sinine, roheline, tumepruun ja must. Soovi korral saate

    eristada palju rohkem savi ja savi värve, kuid need on kõige sagedamini leitavad.

    Haiguste raviks ja ennetamiseks on meie kasutatava savi värv väga oluline. Lõppude lõpuks näitab värv teatud soolade savi sisaldust, teatud komponente, mis võivad olla kasulikud ühe haiguse raviks ja on vastunäidustatud mõnes teises haiguses.

    Savi värvid näitavad järgmiste soolade olemasolu:

    • punane - suur kogus kaaliumi, rauda;

    • rohekas - vask, raudne raud;

    • sinine - koobalt, kaadmium;

    • tumepruun ja must - süsinik, raud;

    • kollane - naatrium, trivalentne raud, väävel ja selle soolad.

    värvilised osad võivad olla väga täpseks jagamiseks ravitoimet saviga teatud haiguste, sest tulemuseks metallsoolavabad juba ammu hästi uuritud ametliku meditsiini ja neid kasutatakse sageli raviks.

    Valge savi ravib haigusi, mis on seotud energia puudumisega või vastupidi - selle ülemäära suurenemisega. Kui suureneb väsimus või liigne närvilisus, kasutage valget savi. See ühtlustab närvisüsteemi seisundit, ravib sidekoehaigusi. Lisaks kasutatakse valget savi rasvumiseks, kehvad juuksed ja küüned, seedetrakti haigustega.

    Red savi kardiovaskulaarse süsteemi nõrkus, alarõhu vereringehäired jäsemetes, tunne jaheduse, veenilaiendid. Näited selle savi kasutamiseks on kergemad,

    kuiv nahk, kõhukinnisus, suu kuivus, püsiv janu.

    Kollane savi kasutatakse tursete erinevat tüüpi turse, uriinipeetus, rike suguelundite, suurenenud ärevus ilmingud. See on väga hea insuldi tagajärjed, paralüüs, haigused, mao ja soolte madala sisu ensüüme, peavalu, luude haigused, kus pilt "ekstra" luu - kanna Spurs, osteokondroos, jne

    . .

    Musta savi kasutatakse mitmesuguste südamelöökide, kõrge vererõhu, kõrgendatud temperatuuri, naha põletikuliste haiguste ja siseorganite jaoks. Seda kasutatakse laialdaselt kosmeetikatoodetes, aitab vananemisel, ravib lämmastikku ja problemaatilist nahka. Näo noorendamise maskid ja kehavannid on kõige parem teha mustast või tumepruunist savist.

    sinine või roheline savi toimib hästi erinevat liiki rasvumuse, kilpnäärme funktsiooni vähenemise, palaviketa krooniliste põletikuliste protsesside korral. Seda kasutatakse koos lihaskoe nõrkuse, madala mobiilsusega, liigse ärevuse, kõigi lümfisüsteemi haiguste, artroosi ja teiste liigesehaigustega. Kosmetoloogias kasutatakse sinist savist rasusele nahale, palju akne.