womensecr.com
 • Herbal baths

  baie cu ierburi aromatice - este una dintre cele mai plăcute moduri de a utiliza medicamente pe bază de plante. Puteți folosi un singur tip de iarbă, pentru a atinge un anumit rezultat, sau 100 g dintr-un amestec de diferite ierburi uscate pentru prepararea infuziilor la o cadă de baie. Plante pot fi de asemenea utilizate după cum urmează.In tifon

  sau material înfășurat alt iarbă de bumbac și cravată, astfel încât să se obțină o pungă care este apoi cravată sub jet de apă curgătoare sau puse direct într-o baie umplut cu apă.

  Iarbă baie:

  valeriană insomnie și nervozitate, daisy boli de piele și hemoroizi, lavanda in nevroza si ca un sedativ, precum și scăderea presiunii sângelui,

  roiniță cu nevroze și boli cardiace nevrotice,

  rozmarin sub presiune redusă a sângelui, cimbru bolile respiratorii. De asemenea, este folosit de multe ori coada șoricelului, tot felul de menta, lamaie balsam de aur.

  baie pe bază de plante:

  50-100 g de plante uscate pentru a pune într-un sac de pânză și fixați-l în baie sub jet de apă.Astfel, iarba va da toate proprietățile lor medicinale și aromă, și particule de plante nu se încadrează în apă.

  instagram story viewer

  Melissa ajută să se relaxeze și de a diminua stresul, ajuta la normalizarea somnului.

  Rosemary acționează tonic, întărește taxele forță, vigoarea și energia.

  Oregano si cimbru ajuta cu răceli, ameliorarea durerii musculare care apar în cursul bolii.

  Atunci când reumatism ajută baie cu un decoct de cimbru.

  . Metoda:

  50 g uscate sau proaspete de cimbru tocat se toarnă 1 planta litru de apă clocotită.Să stea 10 minute, apoi să fiarbă baie de apă timp de 5-7 minute, se scurge și răcirea turnat într-o baie de apă.Temperatura apei în baie nu trebuie să depășească 36-37 ° C.Cursul de băi de tratament 20.Bai cu infuzie succesiune

  de calcul 50, la 1 litru de apă clocotită ajută în diferite boli ale pielii.

  aditiv aromatic în baie: bundle

  de ierburi aromatice împachetate

  în țesutul pulmonar cu câteva fibre,

  In artrita reumatoida, guta, umflarea articulatiilor inflamate ale mâinilor și picioarelor, se recomandă baia de mușețel la rata de 200 de grame de flori de mușețel parfumat 1 găleată de apă.

  În nervozitate, oboseală cronică, stări nevrotice, distonie vasculară, palpitații și durere în inimă cauzate de stres sau de surmenaj, o mare baie de ajutor cu un decoct din rădăcini de Valeriana officinalis.

  . Metoda:

  50 g uscate sau proaspete rădăcini de valeriană mărunțite de zahăr și 1 litru de apă rece. Se lasă să stea timp de 1 oră, apoi se fierbe timp de 30 minute într-o baie de apă la foc mic, amestecând, îndepărtați, se acoperă și se lasă să stea 10 min. Se strecoara și se toarnă într-o baie de apă.Temperatura apei în baie nu trebuie să depășească 36-37 ° C.Cade sale de baie luate înainte de a merge la culcare în fiecare zi, timp de 2 săptămâni.

  Dureri de cap și chiar o forma severa de migrena, va contribui la eliminarea footbaths calde și băile de mână, cu adaos de decoct de menta, oregano, balsam de lamaie, valeriana.